Mode 2016 Een houten pilotenbril Handgemaak!

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een nep Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het doorgaans niet handig om een dergelijk aankoop te doen.
– Ray Ban was voorheen een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je vorige zomertijd net een hele dure zonnebril aangeschaft? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige pilotenbrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen gevaarlijke uitstraling als dure designer varianten.

Het uitzoeken van de passende zonnebril is vrij belangrijk. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een discreet modelletje is er geheel niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / vriendin of partner nog naast je wil lopen.

Bij het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het strand met een andere geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

Het kan bijna niet gek genoeg zijn in 2016.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET deze zomer uitspringen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kijk ook hier kenmerk.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend seizoen zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood herkenbaar present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we alsmaar meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze opties kun je het in feite niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in diverse smaken en monturen bestellen. Ook de lenzen zijn leverbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Mooie houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de verschillende houtsoorten is elke pilotenbril bijzonder in zijn soort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mode 2016 Een houten pilotenbril Handgemaak!”

Leave a Reply

Gravatar